
Перець Carmencita сушений червоний 25 г (8413700065149)
708.94₴
- Stock: Є в наявності
- Код: 333013843
0% Customers recommend this product
-
5 Awesome0%
-
4 Great0%
-
3 Average0%
-
2 Bad0%
-
1 Poor0%
Reviews Over Перець Carmencita сушений червоний 25 г (8413700065149)
- (0)
Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.
Report this review.
Опис
Carmencita за сто років свого життя стала провідною компанією в секторі спецій. Carmencita не переставала рости, утворюючи власні суміші. Відділення Carmencita R+D+i приділяє особливу увагу здоров'ю як невід'ємній частині продуктів харчування та гастрономії. Це означає, що продукція Carmencita знаходиться в постійному розвитку, навіть передбачаючи запити та потреби суспільства. Як доказ ми отримали премію Face Award 2019 від Федерації асоціацій хворих на целіакію Іспанії. З того моменту, як ми вибираємо сировину найвищої якості, поки ви не отримаєте задоволення від нашої продукції вдома, наша продукція проходить суворий контроль якості. Наш відділ якості спеціалізується на фізико-хімічному, мікробіологічному та органолептичному аналізі, який гарантує якість кінцевого продукту, який буде у вас у руках. Незабаром Carmencita відкриє новий завод, який зробить нас одним з найбільших і найсучасніших заводів із виробництва спецій у Європі. Місце, де ми можемо продовжувати працювати з тим же ентузіазмом, але з більшою енергією для таких клієнтів, як ви, які довіряють нашому бренду щодня.
Є багато різних видів перцю. Основні це – зелений, чорний, білий. Це плоди напівдерев'янілої вічнозеленої ліани. Білий перець являє собою зріле насіння чорного перцю, позбавлене навколоплідника. Повністю дозрілі плоди (жовті або червоні) плоди - сировина для виготовлення білого перцю. . Їх вимочують у морській чи вапняній воді або ферментують на сонці 7-10 днів, поки м'якоть не почне відставати від кісточки. Перець виготовлений в останній спосіб, ароматний. Існують і альтернативні способи відокремлення оболонки від насіння перцю, у тому числі механічні, хімічні та біологічні. Білий перець має світло-сірий колір, має більш тонкий смак, благородний і сильний аромат. Ці прянощі мають майже таке ж застосування, як і чорний перець. Білий перець цінується більше чорний. За смаком він менш гострий, а за запахом - ароматніший і тонший. Білий перець використовують як спецію, але в супи та салати його не кладуть; частіше його використовують для ароматизації виробів із телятини, тіста та риби. Ці прянощі мають майже таке ж застосування, як і чорний перець. Білий перець цінується більше чорний. За смаком він менш гострий, а за запахом - ароматніший і тонший. Білий перець використовують як спецію, але в супи та салати його не кладуть; частіше його використовують для ароматизації виробів із телятини, тіста та риби. Ці прянощі мають майже таке ж застосування, як і чорний перець. Білий перець цінується більше чорний. За смаком він менш гострий, а за запахом - ароматніший і тонший. Білий перець використовують як спецію, але в супи та салати його не кладуть; частіше його використовують для ароматизації виробів із телятини, тіста та риби.
Є багато різних видів перцю. Основні це – зелений, чорний, білий. Це плоди напівдерев'янілої вічнозеленої ліани. Білий перець являє собою зріле насіння чорного перцю, позбавлене навколоплідника. Повністю дозрілі плоди (жовті або червоні) плоди - сировина для виготовлення білого перцю. . Їх вимочують у морській чи вапняній воді або ферментують на сонці 7-10 днів, поки м'якоть не почне відставати від кісточки. Перець виготовлений в останній спосіб, ароматний. Існують і альтернативні способи відокремлення оболонки від насіння перцю, у тому числі механічні, хімічні та біологічні. Білий перець має світло-сірий колір, має більш тонкий смак, благородний і сильний аромат. Ці прянощі мають майже таке ж застосування, як і чорний перець. Білий перець цінується більше чорний. За смаком він менш гострий, а за запахом - ароматніший і тонший. Білий перець використовують як спецію, але в супи та салати його не кладуть; частіше його використовують для ароматизації виробів із телятини, тіста та риби. Ці прянощі мають майже таке ж застосування, як і чорний перець. Білий перець цінується більше чорний. За смаком він менш гострий, а за запахом - ароматніший і тонший. Білий перець використовують як спецію, але в супи та салати його не кладуть; частіше його використовують для ароматизації виробів із телятини, тіста та риби. Ці прянощі мають майже таке ж застосування, як і чорний перець. Білий перець цінується більше чорний. За смаком він менш гострий, а за запахом - ароматніший і тонший. Білий перець використовують як спецію, але в супи та салати його не кладуть; частіше його використовують для ароматизації виробів із телятини, тіста та риби.
Характеристики
Характеристики | |
Вага | 25 г |
Кількість в упаковці, шт | 1 |
Країна виробник | Іспанія |
Країна реєстрації бренду | Іспанія |
Призначення | Для салатів |
Термін зберігання | 365 днів |
Умови зберігання | Зберігайте в сухому прохолодному місці, захищеному від світла. |