
--922 %
Суміш 4 перцю Carmencita 145 г (8413700119460)
2062.69₴
21090.00₴
- Stock: Є в наявності
- Код: 333013909
0% Customers recommend this product
-
5 Awesome0%
-
4 Great0%
-
3 Average0%
-
2 Bad0%
-
1 Poor0%
Reviews Over Суміш 4 перцю Carmencita 145 г (8413700119460)
- (0)
Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.
Report this review.
Опис
Carmencita за сто років свого життя стала провідною компанією в секторі спецій. Carmencita не переставала рости, утворюючи власні суміші. Відділення Carmencita R+D+i приділяє особливу увагу здоров'ю як невід'ємній частині продуктів харчування та гастрономії. Це означає, що продукція Carmencita знаходиться в постійному розвитку, навіть передбачаючи запити та потреби суспільства. Як доказ ми отримали премію Face Award 2019 від Федерації асоціацій хворих на целіакію Іспанії. З того моменту, як ми вибираємо сировину найвищої якості, поки ви не отримаєте задоволення від нашої продукції вдома, наша продукція проходить суворий контроль якості. Наш відділ якості спеціалізується на фізико-хімічному, мікробіологічному та органолептичному аналізі, який гарантує якість кінцевого продукту, який буде у вас у руках. Незабаром Carmencita відкриє новий завод, який зробить нас одним з найбільших і найсучасніших заводів із виробництва спецій у Європі. Місце, де ми можемо продовжувати працювати з тим же ентузіазмом, але з більшою енергією для таких клієнтів, як ви, які довіряють нашому бренду щодня.
Чорний перець отримують із незрілих плодів рослини. Для того щоб їх очистити та підготувати до сушіння, плоди швидко ошпарюють у гарячій воді. Теплова обробка руйнує клітинну стінку перцю, прискорюючи роботу ензимів, які відповідають за «побуріння». Плоди сушать на сонці або за допомогою машин протягом кількох днів. За цей час оболонка плода посушується і темніє навколо насіння, утворюючи тонкий зморщений шар чорного кольору.
Чорний перець отримують із незрілих плодів рослини. Для того щоб їх очистити та підготувати до сушіння, плоди швидко ошпарюють у гарячій воді. Теплова обробка руйнує клітинну стінку перцю, прискорюючи роботу ензимів, які відповідають за «побуріння». Плоди сушать на сонці або за допомогою машин протягом кількох днів. За цей час оболонка плода посушується і темніє навколо насіння, утворюючи тонкий зморщений шар чорного кольору.
Характеристики
Характеристики | |
Вага | 145 г |
Кількість в упаковці, шт | 1 |
Країна виробник | Іспанія |
Країна реєстрації бренду | Іспанія |
Призначення | Для салатів |
Термін зберігання | 360 днів |
Умови зберігання | Зберігайте в сухому прохолодному місці, захищеному від світла. |