
--885 %
Сіль Середземноморська Carmencita у млині 360 г (8413700164460)
1350.19₴
13300.00₴
- Stock: Є в наявності
- Код: 333013888
0% Customers recommend this product
-
5 Awesome0%
-
4 Great0%
-
3 Average0%
-
2 Bad0%
-
1 Poor0%
Reviews Over Сіль Середземноморська Carmencita у млині 360 г (8413700164460)
- (0)
Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.
Report this review.
Опис
Carmencita за сто років свого життя стала провідною компанією в секторі спецій. Carmencita не переставала рости, утворюючи власні суміші. Відділення Carmencita R+D+i приділяє особливу увагу здоров'ю як невід'ємній частині продуктів харчування та гастрономії. Це означає, що продукція Carmencita знаходиться в постійному розвитку, навіть передбачаючи запити та потреби суспільства. Як доказ ми отримали премію Face Award 2019 від Федерації асоціацій хворих на целіакію Іспанії. З того моменту, як ми вибираємо сировину найвищої якості, поки ви не отримаєте задоволення від нашої продукції вдома, наша продукція проходить суворий контроль якості. Наш відділ якості спеціалізується на фізико-хімічному, мікробіологічному та органолептичному аналізі, який гарантує якість кінцевого продукту, який буде у вас у руках. Незабаром Carmencita відкриє новий завод, який зробить нас одним з найбільших і найсучасніших заводів із виробництва спецій у Європі. Місце, де ми можемо продовжувати працювати з тим же ентузіазмом, але з більшою енергією для таких клієнтів, як ви, які довіряють нашому бренду щодня.
Рожева гімалайська сіль – це вид кам'яної солі, який видобувають у регіоні Пенджаб у Пакистані (середня Азія). Сама шахта знаходиться на передгір'ї Соляного хребта на відстані 310 км від Гімалаїв. На вигляд гімалайська сіль буває різного розміру і структури - від дрібнозернистої розсипчастої до великої кристалічної. Провідні шеф-кухарі використовують рожеву гімалайську сіль замість кухонної солі, у тому числі для прикраси страв. Плити із солі використовуються також як посуд і для приготування їжі. Риба та м'ясо на плитах із гімалайської солі можуть зберігатися протягом деякого часу. Потім плити повільно нагрівають до температури близько 200°С та використовують як звичайну варильну поверхню. У складі звичайної кухонної солі - 97-99% одного-єдиного компонента: хлориду натрію. Саме тому в народі її називають «білою смертю» - адже надлишок хлориду натрію спричиняє серйозні проблеми серцево-судинної системи, дає навантаження на нирки та затримує рідину в організмі. Але насправді натуральний колір кам'яної солі дуже темний, тому її висвітлюють штучно, використовуючи хімікати та високу температуру (наприклад, сіль «Екстра» висушують при температурі 650 °С, а потім додають відбілювачі). Внаслідок очищення виварювальної солі способом рекристалізації (сушіння в гарячій печі з додаванням спеціальних хімікатів) практично всі корисні сполуки в ній руйнуються. Рожеву сіль добувають вручну, без використання вибухових речовин, а потім сушать на сонці. Незвичайний колір продукту надає оксид заліза. Сам мінерал утворився внаслідок морських відкладень часів Юрського періоду. З давніх-давен Гімалайську сіль використовували для зберігання м'яса і риби.
Рожева гімалайська сіль – це вид кам'яної солі, який видобувають у регіоні Пенджаб у Пакистані (середня Азія). Сама шахта знаходиться на передгір'ї Соляного хребта на відстані 310 км від Гімалаїв. На вигляд гімалайська сіль буває різного розміру і структури - від дрібнозернистої розсипчастої до великої кристалічної. Провідні шеф-кухарі використовують рожеву гімалайську сіль замість кухонної солі, у тому числі для прикраси страв. Плити із солі використовуються також як посуд і для приготування їжі. Риба та м'ясо на плитах із гімалайської солі можуть зберігатися протягом деякого часу. Потім плити повільно нагрівають до температури близько 200°С та використовують як звичайну варильну поверхню. У складі звичайної кухонної солі - 97-99% одного-єдиного компонента: хлориду натрію. Саме тому в народі її називають «білою смертю» - адже надлишок хлориду натрію спричиняє серйозні проблеми серцево-судинної системи, дає навантаження на нирки та затримує рідину в організмі. Але насправді натуральний колір кам'яної солі дуже темний, тому її висвітлюють штучно, використовуючи хімікати та високу температуру (наприклад, сіль «Екстра» висушують при температурі 650 °С, а потім додають відбілювачі). Внаслідок очищення виварювальної солі способом рекристалізації (сушіння в гарячій печі з додаванням спеціальних хімікатів) практично всі корисні сполуки в ній руйнуються. Рожеву сіль добувають вручну, без використання вибухових речовин, а потім сушать на сонці. Незвичайний колір продукту надає оксид заліза. Сам мінерал утворився внаслідок морських відкладень часів Юрського періоду. З давніх-давен Гімалайську сіль використовували для зберігання м'яса і риби.
Характеристики
Характеристики | |
Вага | 360 г |
Кількість в упаковці, шт | 1 |
Країна виробник | Іспанія |
Країна реєстрації бренду | Іспанія |
Призначення | Для салатів |
Термін зберігання | 1800 днів |
Умови зберігання | Зберігайте в сухому прохолодному місці, захищеному від світла. |